Tidenes Lexus-fest i Sørlandsparken

Tidenes Lexus-fest

Det var feststemning, fingermat og sprudlevann da premiumbilen Lexus ble ønsket velkommen til Sørlandsparken.

Tekst og foto: Eirik Vigsnes, Mediepartner 

Mer enn 300 innbudte gjester gliste om kapp med de lekre bilene i de nyåpnede butikklokalene til Lexus, like ved Toyota Sør.  – Dette var over all forventning. Tusen takk for at dere tok dere tid til å feire etableringen av Lexus Kristiansand sammen med oss, sa daglig leder Jesper Elimar Krumm til en lydhør forsamling.

Skinnende sportsbiler og limousiner stod vakkert lyssatt på de sorte flisene. Lexus har for lengst etablert seg i bilverdenens eliteklasse. I Lexus finner du den nyeste teknologien innen komfort, underholdning og kjøreegenskaper. Merket byr på alt fra fullblods sportsbiler til langstrakte limousiner med komfort som et femstjerners hotell. Legg til avanserte og råsterke hybridmotorer med lave utslipp, så har du bildet av Lexus.

Bilinteressert modell 

Jesper Krumm hadde selskap av Kathrine Sørland, kjent modell og programleder, da han presenterte hva Lexus står for. Sørland åpnet med å understreke at hun ikke var der som pynt. 

– Jeg er ikke en panserdame, hvis det er det dere tror. Jeg er langt over middels bilinteressert og har kjørt mange flotte biler. Men Lexus er i en egen klasse og byr på utrolig mye kjøreglede. Derfor har jeg tatt oppdraget som ambassadør for Lexus i Norge, sa Sørland.

Krumm fulgte opp med å  utdype hva en ekte Lexus-opplevelse innebærer.
–  Vi skal by alle våre besøkende på en uvanlig kundereise. Den starter allerede når du kommer inn i butikken. Du får førsteklasses mottakelse, enten du er kunde eller ikke; kaffe servert i porselenskopper, en fuktig klut som frisker deg opp og en kundebehandler som tar seg av deg, sa Krumm og la til
– Som eier av en Lexus, skal du oppleve at du blir fulgt opp og satt pris på. Vi skal tilføre noe helt nytt til det å være bileier. Målet vårt er ganske enkelt å være best på kundeopplevelse.

Ikke bare for millionærer

Knut-Erik Jahnsen, sjef for Lexus Norge, lot seg imponere over den varme mottakelsen fra sørlendingene. Han sier det har vært jobbet lenge for å få Lexus til landsdelen. Nå gjelder det å få ut budskapet om hva Lexus står for.

– Lexus er kjent for eksklusivitet og luksus, og mange tror de aldri vil få råd til å eie en Lexus.  Men vi har flere modeller som ikke koster mer enn andre biler i samme klasse. Det trenger ikke å koste mer enn 400-500 000 kroner å bli eier av en ny Lexus, sier Jahnsen.


Full brakke under åpningen av Lexus Kristiansand i Sørlandsparken. 


Sjampis i glassene på åpningsfesten for Lexus Norge onsdag 17. januar i år.


  – Dette må være tidenes åpningsfest for en bilforretning på Sørlandet, sier Jesper Krumm, daglig leder i Lexus Kristiansand, her sammen med Kathrine Sørland, kjent modell og programleder – og over gjennomsnittet bilinteressert Lexus-ambassadør.
Jesper Elimar Krumm hadde talkshow fra scenen sammen med sjefen for Lexus Norge, Knut-Erik Jahnsen, og Lexus-ambassadør Kathrine Sørland.
Sushi fingermat fra Food Asylum passer perfekt når man skal feire japansk bil-luksus.Mange rålekre biler i butikkutstillingen, som for eksempel denne sportsbilen LC 500 h.