Nye medlemmer: Kristiansand Avis og Sørlandsreklame

KRISTIANSAND AVIS:

Kristiansand Avis distribueres i Kristiansand, Søgne, Songdalen og Vennesla hver torsdag til 47 000 husstander, og har 100 % husstandsdekning i disse kommunene. I tillegg kommer avisen ut til 3 000 bedrifter og andre strategiske knutepunkter (kafeer, dagligvare, hotell, bensinstasjoner, universitet og andre). Kristiansand Avis er dermed det eneste redaksjonelle produktet som kommer ut til alle husstander i Kristiansandsregionen. Avisen har også sin egen nettavis kristiansandavis.no. 

Kristiansand Avis består i dag av 8 ansatte og flere frilansere som bidrar til å lage en knakende god lokalavis, hver uke, hele året.

Anne-Berit Moe , daglig leder:


SØRLANDSREKLAME

Sørlandsreklame as er medlem i GOSH-kjeden som er norges største profilkjede. De er lokalisert med kontor i både Kristiansand og Mandal, men har kunder over hele Norge og har 12 ansatte.

De arbeider med å gjøre våre kunder synlige gjennom å tilby produkter innenfor områdene firmagaver, reklameartikler, profiltøy og arbeidstøy. I tillegg har de egen avdeling med skilt & dekor der de leverer alt fra LED fasadeskilt til bildekor.

Rune Borgen, eier og Key Account Manager:


Hjertelig velkommen begge to!