Nye medlemmer

Lund Bedriftshelsetjeneste - Daglig leder Tone Thorstensen.

Lund BHT AS er en privat bedriftshelsetjeneste som leverer tjenester innenfor området helse- miljø og sikkerhet (HMS) til offentlige og private virksomheter innenfor de fleste bransjer. De leverer blant annet tjenester innen områder som arbeidsmiljø¸ kartlegging, risikovurdering, sykefraværsoppfølging, konflikthåndtering, yrkeshygiene og inneklima, ergonomi, endringsprosesser, rus og avhengighet, arbeidshelseundersøkelser, livsstils kartlegging og oppfølging, coaching, stressmestring, kurs og opplæing mm.Risdal Touring - Daglig leder Tom Roger Øydne.


Turoperatøren Risdal Touring AS har sin forankring i bussreiser. I forhold til kunder er markedsområdet fra Stavanger i vest til Grenland/Oslo i øst. Dyktige og engasjerte medarbeidere har gitt selskapet god vekst siden starten i 1999. Risdal Touring AS eies av Olto Holding AS, som eies 50/50 av Olav Lj. Risdal og Tom Roger Øydne og under samme eierskap ligger også bl.a. ekspressbussruten Konkurrenten.no (Sørlandet - Oslo med ca 100 ukentlige avganger) og Gjerstad Tur & Taxi AS, Brokelandsheia i Gjerstad. Samlet omsetning for selskapene er omkring MNOK 85 og virksomhetene beskjeftiger ca 55 årsverk.


Toyota Sør - Adm. direktør Geir Skogdalen.


Toyota Sør ble etablert i 1961 og er Sølandets støste forhandler av Toyota. Januar 2016 ble de en del av Bauda-konsernet. Bauda-forhandlerne står i dag for i overkant av 33% av det totale Toyota-salget og 43% av det totale Lexus-salget i Norge. De holder til i flotte lokaler i Sørlandsparken og har alltid et godt utvalg av både brukte og nye biler. På verksted kan din Toyota få den service og pleie som den fortjener.Ny kontaktperson i Fædrelandsvennen - Tone Martinsen Framnes.

Tone har byttet jobb fra Bemanningsbyraaet til Fædrelandsvennen. Det er en glede for oss i nettverket at hun ikke forlater oss av den grunn. Tone starter 2.mai som direktør regionalt salg.Merete Svendsen er Bemanningsbyraaet nye representant i Nordic Arena.

Hun har 10 års erfaring i fra Bemanningsbransjen og arbeider i dag med både rekruttering og vikarutleie.
Merete er sertifisert i CUT-e (DNV sertifisert testverktøy) og mange av hennes kunder og kandidater har hatt glede av hennes kompetanse. Vindbjart står hennes hjerte nærme og er engasjert i markedsgruppa i klubben. Hun har en sentral rolle i Bemanningsbyraaet som «senior» og medlem av ledergruppa i selskapet.
Gled dere til å treffe Merete – en opplevelse både faglig og mellom menneskelig.Også Sørlandskjøkken har fått med seg forsterkninger inn i nettverket.

Her er det styremedlem Janne Nordahl som sammen med Rolf skal fremme Sørlandskjøkken.