Nytt medlem - Mediepartner AS

Kommunikasjonsbyrået Mediepartner har blitt en del av Nordic Arena Sør-nettverket.

– Vi ser fram til et spennende samarbeid med Nordic Arena Sør og medlemsbedriftene. For en virksomhet som vår, er det viktig å ha gode kontakter i næringslivet og ta pulsen på det som skjer, sier Eirik Vigsnes, kommunikasjonsrådgiver og medeier i Mediepartner.

Vigsnes har 20 års erfaring som journalist i Fædrelandsvennen og 12 års fartstid som kommunikasjonsrådgiver. Han er en rutinert historieforteller og gir medieråd og medietrening til ledere i bedrifter og offentlig sektor. Mediepartner har fem medarbeidere med kompetanse som spenner fra redaksjonell produksjon og prosjektledelse til foto og grafisk presentasjon.

Mediepartner blir Nordic Arena Sørs samarbeidspartner på produksjon av nyheter til nettverket. Kristin Molnes, daglig leder i Nordic Arena Sør, sier det er gode historier om bedrifter i nettverket som venter på å bli fortalt. 

– Vi trenger å bli bedre på å formidle det som skjer i nettverksbedriftene våre.  Det kan være alt fra nye samarbeidsprosjekter mellom medlemsbedrifter til nye kontrakter, sier Molnes.

Ambisjonene er å ha jevnlige nyhetsinnslag på hjemmesiden. Molnes oppfordrer bedriftsledere som har interessant nytt, om å tipse henne og Mediepartners kontaktperson.

– Dette vil bidra til å vitalisere hjemmesiden og facebookprofilen vår. Vi ser fram til samarbeidet med Mediepartner, sier Molnes.