6 nye medlemmer i nettverket fra 2015

Kredinor er i dag Norges nest største inkassoselskap. Fra nyttår fusjonerer vi med Kreditorforeningen Vest og blir mer enn 500 ansatte fordelt på 11 lokale kontorer i Norge. Navnet på selskapet blir fortsatt Kredinor.I Kristiansand har de kontor på Kjøita med 15 ansatte med meget god kompetanse og lang erfaring i inkasso. Daglig leder Aud Kristine Fjeldstad og Odd-Arild Skonhoft vil representere Kredinor i nettverket.

Vi ønsker også Henrik Dahl Jahnsen fra Bølgen & Moi Ny-Hellesund velkommen inn. Restauranten er en perle med en unik beliggenhet. De tilbyr alt fra en fantastisk kremet fiskesuppe til skalldyrbord. I sesongen tilbyr restauranten en 5-retters gourmetopplevelse basert på lokale råvarer som blir tilberedt på beste måte. Restauranten har egen røykeovn, og brødet bakes med økologisk mel før det stekes i vedfyrte steinovn. Det perfekte sted for konferanser, personalarrangement og andre spektakulære arrangement.

Henrik er daglig leder ved restauranten på Ny-Hellesund, og utdannet kokk. Han vant også junior-NM for vinkelnere i 2011, og tre ganger har han deltatt i senior-NM. I år gikk han til helt til topps. Det betyr at han får delta i VM og EM for vinkelnere i 2016. Vi gleder oss til et besøk på Kapelløya hos Henrik.

Nytt medlem fra 2015 er også Norengros Gustav Pedersen med adm. direktør Robert Ugland. Norengros Gustav Pedersen AS har ca 20.000 lagerførte artikler innenfor emballasje, catering, tørkesystemer, renhold, medisinske forbruksvarer, kontor- og datarekvisita, kontormøbler og -maskiner, vann og kaffe, og fyller rollen som totalleverandør for mange av sine kunder. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med Robert som har flyttet tilbake til Sørlandet etter mange år i Oslo.

Stian Herdal er en kommersiell fotograf med base i Kristiansand, som jobber med et bredt utvalg kunder og samarbeidspartnere med både lokalt, nasjonalt og internasjonalt nedslagsfelt. Tross ung alder har Herdal allerede blitt omtalt i en rekke magasiner som en «up and coming» fotograf med en spennende fremtid.

Stian skal fotografere alle medlemmene i netterket til den nye nettsiden vår.

Reklamebyrået S & B-N er et lite reklamebyrå med et stort nettverk. Byrået ble etablert i juni 2013 og eies 50/50 av Jostein Syvertsen og Christian Bråthen-Nordland. S & B-N har kontor i Gyldenløves gate 2b midt i Kristiansand sentrum.

Siste tilskudd er Palmesus. Palmesus har på kort tid vokst til å blir Scandinavias største strandfest med over 28.000 besøkende fra 600 ulike byer og steder i Norge og utlandet.

Vi i Nordic Arena ønsker alle hjertelig velkommen til oss!