Invitasjon til førpremiere på "KONGENS NEI" og middag på Bølgen & MoiKristiansand Kino inviterer bedriftene i Nordic Arena Sør til eksklusiv førpremiere på den store norske filmen "KONGENS NEI" tordag 15.september kl 19.

Filmen, regissert av Erik Poppe, handler om de tre dramatiske dagene i april 1940, hvor den norske kongen får et ufattlig ultimatum av den tyske krigsmakten: Overgivelse eller døden. Mange har spådd dette til å bli en av årets virkelige storfilmer på kino!

Dette er et eksklusivt tilbud som kun gjelder for bedriftene i Nordic Arena Sør. Hver bedrift får mulighet til å kjøpe billetter til ansatte, kunder og samarbeidspartnere til denne lukkede førpremieren. Billettene kan ikke brukes til markedsføring.

Billettpriser:

1 billett: 150,-
5 billetter: 750,-
10 billetter: 1.250,-
15 billetter: 2.000,-
20 billetter: 2.400,-

Det vil også være mulig å kjøpe popcorn-menyer til kr. 50 (medium popcorn + 0,5 l mineralvann), dersom dette bestilles sammen med kinobillettene.

Bestilling av billetter sendes på e-post til: kim@kinosor.no snarest og senest innen 1.september. Vi fakturerer billettene i etterkant.


Bølgen & Moi på Fiskebrygga inviterer til royal 3 retters middag etter kinoen.

Consomme «celestine»
**
Svinefilet «oscar»
**
Dronning Maud pudding

Pris: kr 395,- pr pers

Bordbestilling direkte til Bølgen & Moi: 38 17 83 00