God jul og godt nytt nettverksår

Det har vært et bra år i Nordic Arena Sør. Vi har hatt mange gode møter, der vi stadig har slått oppmøtestatistikken. Foredragene har vært bra og lærerike. Og etter intensjonen, så registrerer vi et økende antall bedrifter som gjør business med hverandre.

Det meldes om både store og små avtaler, strategiske avtaler og spennende prosjekter som utvikles på tvers av bransjer og gjennom samarbeid og relasjoner som utvikles i nettverket. Vi skal fortsette å jobbe knallhardt for å legge til rette for fortsatt vekst og utvikling i 2018.

3 nye medlemmer ble presentert på siste møte; Advokatfirmaet Kjær, Bravida og DNB Eiendom og vi har resignert de fleste av de eksisterende avtalene for 1 eller 2 nye år. Og flere er på gang.

Vi har fått et nytt og forbedret påmeldingssystem på våre arrangementer der alle ser hvem som er påmeldt og der man kan legge arrangementet direkte inn i egen kalender.

Vi har rekordpåmelding på turen til Sommarøy i juni. I skrivende stund er vi 81 påmeldte. Det er bare å glede seg til en spennende og relasjonbyggende tur der enda flere blir enda bedre kjent med hverandre.

Vi ønsker fortsatt flere medlemmer inn i nettverket og her er fremdeles flere bransjer som står "tomme". Vi tror at flere medlemmer vil kunne tilføre mer butikk til enda flere. Det er ikke alle som har et produkt eller en tjeneste som kan kjøpes av alle. Derfor er det viktig å få inn flere aktører innenfor kategorier som dere som medlemmer er interessert i å komme i kontakt med. 

Arbeidet med å synliggjøre medlemsbedriftene og samarbeidsprosjekter bedre på våre nettsider og Facebooksider er i gang. Dette arbeidet skal videreutvikles i 2018.

Vi takker alle våre fantastiske medlemmer for nettverksåret 2017, og gleder oss til å nå nye høyder i det kommende året. Sammen bygger vi relasjoner og skaper business!

GOD JUL og GODT SPENNENDE NYTT ÅR ønskes fra oss i Nordic Arena Sør

Kristin & Terje