Årets julegave går til Hopeful

Det er andre året Nordic Arena Sør gir en julegave på 10.000,- til en veldedig organisasjon. Vi lar medlemmene i nettverket velge hvilken organisasjon som skal motta pengene.

På årets julelunch falt valget på stiftelsen Hopeful. 

I tillegg valgte vår foredragsholder å avstå fra å fakturere og ba oss gi kr 5.000 ekstra til Hopeful, noe vi selvsagt gjør med glede.

Tone Olsen Nor, daglig leder i Hopeful, forteller at Hopeful er en organisasjon som har et unikt prosjekt der de gir ungdom/unge voksne en unik sjanse. Målgruppen er utsatt ungdom som mangler tilbud. Her gir Hopeful arbeidstrening med mål om ordinært lønnet arbeid eller utdanning. - Vi har en visjon om å se ungdommene som hele mennesker, fokusere på det friske og gi fremtidshåp. 

- I Hopeful-butikken selges kvalitetsvarer, gaver, smakfulle fristelser, moteklær, sko, vesker og kunst. Kvalitet i alle ledd skal farge både vareutvalg og de som jobber der. Butikken har en sterk sosial profil og ved å handle i Hopeful butikken bidrar kundene med å få ungdom ut i arbeid. Det er en realistisk treningsarena, hvor deltagerne får en tettere og mer personlig oppfølging basert på sine behov.

Vi er stolte av å bli godkjent som opplæringsbedrift med fagbrev i salg og service, avslutter Tone Olsen Nor.

Hopeful har også en bakgårdskafe i «Hopeful Garden» og en nettbutikk. Legg gjerne turen innom begge deler!

Hopeful er veldige glad for å bli satt pris på av næringslivet i byen gjennom denne gaven.

Personer på foto fra venstre: Wiktoria Fagerhaug, Marie Justnes, Terje Normann Johanssen, Tone Olsen Nor og Ida Linnerud Pettersen.