Strai Kjøkken AS

Strai Kjøkken AS

Strai Kjøkken AS er en tradisjonsrik og anerkjent familiebedrift med røtter helt tilbake til 1929. Produksjonen holder til på Strai, nord for Kristiansand og vi er stolte over å være en helnorsk kvalitetsprodusent av kjøkken, bad og garderobe. I dag styrer tredje og fjerde generasjon Tobiassen den solide og framtidsrettede familiebedriften.

Selskapet har i nyere tid investert tungt i moderne produksjonsteknologi, og har en av Europas mest moderne monteringslinjer for ordreproduksjon.

Strai Kjøkken leverer årlig over 3000 funksjonelle og stilrene kvalitetskjøkken, og har 12 egeneide butikker og 10 frittstående forhandlere fordelt over Sør-, Øst- og Vestlandet. Vi har et bredt sortiment og kan tilby alle stilarter og prisklasser, alt fra moderne løsninger til klassisk eleganse. Våre dyktige kjøkkenkonsulenter hjelper kundene profesjonelt og trygt igjennom hele prosessen, fra planlegging til bestilling og montering.

Flaggskipet Strai Kjøkken Kristiansand er Norges største i sitt slag, med et areal på hele 1550m2. Her er det rundt 60 miljøer å hente inspirasjon fra, innen kjøkken, bad og garderobe.

Strai Kjøkken har nå 135 medarbeidere fordelt på produksjon, administrasjon og egeneide butikker.

Våre kunder er både privatmarkedet og det profesjonelle markedet innen prosjekt og byggmestere.

Vi har god erfaring med prosjektsalg i Agderfylkene og er stolt av å bli valgt som leverandør til blant annet Kanalbyen,  St. Joseph, Randesund Hageby, Q42, Kastellodden, Fossbekk Brygge, Tangen Ytterst og Voie Atrium. I tillegg har vi avtaler med lokale byggmestere som både bygger nye hus og hytter samt har rehabiliteringsoppdrag av eldre boliger.

Vi har i snart 90 år produsert og levert kvalitetskjøkken til fornøyde kunder. Vår erfaring, kompetanse og gode renomme gjør at det er trygt for kundene å velge Strai.

 

 


Andre kontaktpersoner