Sørlandsreklame as

Sørlandsreklame as er medlem i GOSH-kjeden som er norges største profilkjede. Vi er lokalisert med kontor i både Kristiansand og Mandal, men har kunder over hele Norge. Vi er i dag 12 ansatte.

Vi arbeider med å gjøre våre kunder synlige gjennom å tilby produkter innenfor områdene firmagaver, reklameartikler, profiltøy og arbeidstøy. I tillegg har vi egen avdeling med skilt & dekor der vi leverer alt fra LED fasadeskilt til bildekor.

Vi setter vår ære i å være kreative og leverer på tiden. Mange kunder bruker oss til å få laget det helt spesielle og med lang erfaring på spesialproduksjon, så har vi lykkes med mange spennende kundecaser. Neste gang du har behov for profilering, så kontakt Rune Borgen. Vi lover å ikke skuffe deg!
 
Noen av våre spennende kunder er GE, Murisør, TT Anlegg, GumpenGruppen, Pensjonistforbundet, Fagforbundet, Universitetet i Agder, Universitetet i Tromsø, Aquarama, Scanflex, Spareskillingsbanken, Forskerforbundet, Landskapsentreprenørene, Foss fabrikker, NDI Nordisk Dekk Import for å nevne noen.
 
Våre samarbeidspartnere i år er bla. Vipers, Mads Østberg, Anders Grøndal, Try & Frustøl Motorsport.