Sørlandsreklame as

Vi er en gjeng med hjerte for profil & sånn. Plassert på den blaude kystripe med kjærlighet for sjø og vann. Selv om vår beliggenhet er så langt sør du kan komme i vårt langstrakte land, så er vi her og betjener kunder over hele landet. Vi er lokalisert med kontor både i Kristiansand og Mandal. Vi er 14 ansatte og søker flere folk.

Vi arbeider med å gjøre vår kunder synlig gjennom å tilby produkter innenfor områdene firmagaver, reklameartikler, profiltøy og arbeidstøy. I tillegg har vi egen avdeling med skilt & dekor, der vi levere alt fra LED fasadeskilt til bil og vindusdekor. Vi kan også levere trykksaker, som brosjyrer, kataloger og visittkort.

I 2019 ble vi forhandler for MITKO som er en stor leverandør av bland annet Pop Up telt, beachflagg, strandstoler og party telt.

Her kan du sjekke ut Pop Up telt

Og her kan du designe ditt eget telt.

Vi setter vår ære i å være kreative og levere på tiden. Mange kunder bruker oss til å få laget det helt spesielle, og vi har lang erfaring med spesial produksjon. Med dette har vi lykkes med mange spesielle kundecaser.

Neste gang din bedrift har behov for profilering ta kontakt med Rune Borgen eller Lill Cathrine Paulsen. Vi lover å ikke skuffe deg!

Noen av våre spennende kunder er GE, Murisør, TT Anlegg, Gumpen Gruppen, Coca-Cola, Norges Energi, Fædrelandsvennen, Foss Fabrikker, Spareskillingsbanken, Forskerforbundet, NDI Nordisk Dekk Import og ulike Fagforbund for å nevne noen.


Andre kontaktpersoner