Kino Sør AS

KinoSør er den største kinokjeden på Sørlandet, med kinoer i både Kristiansand, Arendal og Farsund. Selskapet har i dag 65 ansatte, 13 kinosaler og 3 kinokiosker i de tre byene – med et årlig besøk på til sammen 500.000 og 70 millioner kroner i omsetning.

Kino er et unikt og sosialt møtested, som engasjerer og gleder mennesker i alle aldre, og vi har i alle år vært en pådriver for stadig utvikling og fornyelse av kinotilbudet. Derfor var våre kinoer også først ute med digitalisering og 3D-visninger, og Kristiansand kino var én av Europas første kinoer med lydsystemet Dolby Atmos (3D-lyd).

Vi tilbyr også mange muligheter for bedriftsmarkedet. Vi har utleie av saler til både kurs og konferanser, og kan tilby en rekke eksklusive førpremierer til bedrifter. Med egne firmabilletter, kan man også gi bort hyggelige kinoopplevelser til ansatte og kunder. I tillegg tilbyr vi muligheten til å profilere bedriften med kinoreklame på det store lerretet.

Selskapet er eid 51% av Kristiansand kommune, gjennom Kristiansand Kino Holding AS, og 49% av Nordisk Film AS – landets største kinokjede og et heleid datterselskap av Egmont.