Armann & Gjelsten

Armann & Gjelsten er et arbeidsfellesskap bestående av Bjørn B. Armann og Åse Gjelsten.

Vi utvikler, tilpasser og gjennomfører endrings- og utviklingsprosesser hos større, mellomstore og mindre virksomheter sammen med nasjonale og internasjonale samarbeidspartnere.

Vi tilbyr både ferdige og skreddersydde kurs innen lederutvikling, salg og service, forhandling, endringsledelse, presentasjonsteknikk, teambygging.

Vi arrangerer også åpne kurs der en bedrift kan melde på en eller flere deltakere. Fordelen med åpne kurs er at ikke "alle" er borte fra jobben samtidig og at man treffer "likesinnede" fra andre bransjer og kan utvide eget/bedriftens nettverk.

Seminar Vi arrangerer hel- og halvdagsseminarer innenfor våre fagområder. Vi holder også foredrag og innlegg som del av større arrangementer hos våre kunder. Bjørn Armann har i over 20 år vært fast foreleser på Handelshøyskolen BI og har fått prisen for "Årets beste foreleser". I tillegg er han ofte gjesteforeleser ved andre høyskoler.

Seminarformen har sine store fordeler når man ønsker å involvere mange deltakere innenfor relativt korte tidsrom. Seminar kan være rent informative, men vi har også gode erfaringer med en seminarform som vi kaller "kafedialog", der deltakeraktiviteten er høy til tross for at det er mange mennesker til stede.

I tillegg bygger vi et nettverk av spesialister som vi jobber tett med fra kunde til kunde.