Able AS

Able er et uavhengig selskap, som tilbyr rådgivningstjenester innen «corporate finance». Vi er det eneste miljøet på Sørlandet som utelukkende fokuserer på eierskifte i bedrifter.

Våre rådgivere har mer enn 20 års erfaring fra dette fagområdet, kombinert med mange år i operativ ledelse og styrearbeid. Denne erfaringen gjør oss i stand til å forstå dine behov og finne gode, lønnsomme løsninger både for eier og bedrift.

Vi dekker alle aspekter innen fagfeltet, og ønsker sammen med kundene våre å bidra til vekst og utvikling. Våre hovedområder er verdivurdering, rådgivning ved salg av bedrifter og verdiforedling av bedrifter. Vi bistår i tillegg ved kjøp av bedrifter, utarbeidelse av finansieringsmodeller samt kapitalinnhenting.

Vår lokalisering i Kristiansand, gjør at hovedmarkedet naturlig nok er Sørlandet. I tillegg tilbyr vi tjenester i Rogaland og Telemark, hvor vi har gjennomført en rekke oppdrag. I spesielle bransjer opererer vi også på landsbasis.

Vårt kontor ligger sentralt plassert i Kristiansand sentrum, og vi har adresse Gyldenløves gate 2B.Andre kontaktpersoner