Nettverkstur 3.- 5. juni 2019 Visby

Neste års tur går til Visby på Gotland i Sverige.  Vi flyr med eget charterfly fra Widerøe. Dette blir selvsagt også en fantastisk tur med aktiviteter, foredrag og mye tid til nettverksbygging.

Mandag 3.juni:

Flyavgang kl. 13.00 fra Kjevik. Ankomst Visby kl. 14.25.

Onsdag 5.juni:

Flyavgang kl. 12.15 fra Visby. Ankomst Kjevik kl.13.40.

Detaljert program kommer.

Visby er den lille byen med alle fordeler en storby har; underholdning, aktiviteter og shopping. Alt innenfor gåavstand. 

Rundt år 1360 var Visby på Gotland en av kronjuvelene blant Hansabyene, den var rik og hadde en lys fremtid som handelsby. Varer fra hele verden ble byttet, kjøpt og solgt innenfor de 3,5 km lange bymurene som omringer de gamle steinhusene og kirkene innenfor. Denne delen av Visby står på UNESCOs liste over Verdensarv på grunn av sin unike kulturelle verdi.Hansastaden Visby har over 200 sjarmerende steinhus fra middelalderen. I sommermånedene bobler byen av liv og røre.

Vi skal bo på Scandic Visby, et moderne hotell i et middelalder-hus. Scandic Visby er det perfekte overnattingsstedet når du vil utforske Visby. Hotellet ligger rett ved fergeterminalen og har kun 10 minutters gåtur til den sjarmerende bykjernen.

På hotellområdet finnes restaurant, bassengområde, treningsrom, spa-avdeling og konferansefasiliteter. Som gjest her har du fri tilgang til å både bade, trene og nyte egentid i spa-avdelingen. I tillegg kan du booke massasje og skjønnhetsbehandlinger.

Gotland er en smeltedigel av smaker og dufter, og gir alle muligheten til å spise godt. Trøfler, safran, havrerøtter og hvitløk er bare noen av ingrediensene som er med på å skape magiske kulinariske opplevelser. 

De seneste årene har også drikkekunsten vært i sterk utvikling. Den mangeårige ølkulturen har gjort store fremskritt, både på store bryggerier som Gotlands Bryggeri og Barlingbo Bryggeri, og på små mikrobryggerier rundt øya. Gotland er også produsent av whisky og vin.

Bare å glede seg 😎

PS! Ingen påmelding til denne turen. Alle har en eller flere plasser i kontrakten. Si fra til Kristin om du lurer på noe eller trenger flere plasser!  • Nettverkstur 3.- 5. juni 2019 Visby

    03.06.2019

    02:34 - 02:34

    Visby, Gotland, Sverige

    Påmeldingsfrist: 03.01.19