Kick Off - 8. februar 2018

Velkommen til nytt nettverksår!

Vi går nå inn i vårt 5 år i Nordic Arena Sør og kickstarter 2018 med et nettverkstreff hvor vi skal få godt faglig påfyll. Kveldens foredragsholder heter Ivar Haugstad.

Ivar Haugstad er sosialantropolog og holder inspirerende foredrag om arbeidsglede, samarbeid og individets rolle i fellesskapet. Bli motivert og få håndfaste råd med en faglig forankring i antropologisk lære. Å forbedre hverdagen på din arbeidsplass har aldri vært så enkelt.

En sosialantropolog er ekspert på hvordan mennesker i ulike fellesskap samhandler. Et foredrag med Ivar gir alltid nye perspektiv på det å være del av et fellesskap. Slik sørger Ivar for at publikum får mulighet til å reflektere over egen rolle i fellesskapet, og videre viktigheten av et godt fellesskap.
Ivar har veldig praksisnære råd og tips til hvordan dere kan skape et fellesskap der folk virker på sitt beste. Eksempelvis hvordan man skaper god atmosfære på arbeidsplassen – hvor folk kan stortrives. Gjennom egne erfaringer vil han garantert utfordre deres eksisterende perspektiver og daglige praksiser.

Foredragene hans serveres med en god porsjon glimt i øyet, relevant faglig forankring og konkrete praksisnære tips og triks.

Kveldens foredrag heter: NYSMURTE HENGSLER I FELLESSKAPET

  • Et foredrag om de grunnleggende og utrolig viktige mekanismene som bidrar til at et felleskap kan virke knirkefritt. Om å skape gode relasjoner, godt samhandlingsklima og kreativ atmosfære.


Vi får også 2 x 7 1/2 minutters bedriftspresentasjoner fra KPMG og Value Accounting.

På menyen fra Bølgen & Moi står følgende:

Snacks-småretter under foredraget
**
Kveite & Trøffel
**
Sjokolade & Karamell

Og selvsagt god tid til de gode samtalene utover kvelden!

Velkommen !


  • Kick Off - 8. februar 2018

    08.02.2018

    18:30 - 23:30

    Bølgen & Moi Kristiansand

    Påmeldingsfrist: 02.02.18