Kick Off - 8. februar

Velkommen til nytt nettverksår!

Vi går nå inn i vårt 5 år i Nordic Arena Sør og kickstarter 2018 med et nettverkstreff hvor vi skal få godt faglig påfyll. Kveldens foredragsholder heter Bård Brænde.

Bård Brænde har bakgrunn fra to svært forskjellige miljøer. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole med fokus på strategi, organisasjon og markedsføring. I tillegg er han en av landets fremste eksperter på improvisasjon og teatersport.

Improvisasjon handler om å gjøre hverandre gode. Strategi handler om å nå spennende mål. Et foredrag med Bård setter begge disse aspektene sammen på en skreddersydd og engasjerende måte!

Kveldens tema er: Reisen inn i det digitale

 • Det er ikke til å unngå: De virksomhetene som er flinkest til å tilpasse seg digitale verktøy får et hestehode på konkurrentene sine i tiden fremover. Alle ønsker endring, men ingen vil endres… og særlig ikke når det digitale potensielt kan erstatte mange av de oppgavene vi i dag fyller dagen vår med.
 • I dette foredraget ser Bård på hva og hvordan bedrifter bør fokusere for å fremme og ikke hemme reisen inn i det digitale. Han vil også belyse hva som er styrkene og svakhetene med digitale hjelpemidler og hvordan digitalt til syvende og sist er en bærer av budskap mellom mennesker.

Bårds foredrag kommer med markedets beste latter- og læringsgaranti!

Vi får også 2 x 7 1/2 minutters bedriftspresentasjoner fra KPMG og Value Accounting.

På menyen fra Bølgen & Moi står følgende:

Snacks-småretter under foredraget
**
Kveite & Trøffel
**
Sjokolade & Karamell

Og selvsagt god tid til de gode samtalene utover kvelden!

Velkommen !


 • Kick Off - 8. februar

  08.02.2018

  18:30 - 23:30

  Bølgen & Moi Kristiansand

  Påmeldingsfrist: 02.02.18