B2B/Minimesse tirsdag 8. okt. 2019

Velkommen til B2B-dagen tirsdag 8. oktober kl. 07.30 - 16.00 

Årets viktigste møte der vi har full fokus på å gjøre butikk med hverandre.

Her blir det møter mellom bedriftene for å kjøpe og selge av hverandre og utnytte hverandres nettverk på best mulig måte.

Vi starter med frokost kl. 07.30 og holder på til 16.00 eller så lenge som dere ønsker. Denne dagen kan du også ta med andre fra bedriften, men husk at du som beslutningstager også må være med for at dette skal bli bra for alle! 

Save your date: I år kan du booke deg en frokost- og lunch-date med den du aller helst vil gjøre butikk med. Mer informasjon om dette kommer etter påmelding.

Det er mulig å ha en stand i eller utenfor møterommet. Rigging kan gjøres fra kl. 18 dagen før. Send mail til Kristin: Ønsker stand og tid for rigging.


Ønsker du å ha med flere fra din bedrift? Send mail til Kristin: Ekstra påmelding til B2B dag med navn, tittel, e-post og mobil.


Dagens foredrag: Arne Jon Isachsen

Arne Jon Isachsen er Ph. D. fra Stanford University (1975) og professor i internasjonal økonomi ved Handelshøyskolen BI. Han er en av våre fremste økonomer, med spesiell innsikt og kompetanse på internasjonal økonomi generelt, og dens konsekvenser og påvirkning på norsk økonomi spesielt.

Foredraget, den økonomiske utviklingen i Norge, gir oss følgende info:

Litt om den internasjonale situasjonen med fokus på forholdet mellom Kina og USA og hvordan disse to supermaktene finner ut av det med hverandre, som også er viktig for alle oss andre.
Hva skjer i EU, i Norge og med norsk økonomi? Nasjonalbudsjettet kommer mandag 7. oktober. Så blir det litt om Sørlandet og en av bedriftene her som er eid 56 % av kinerserne, Elkem.

Velkommen!

  • B2B/Minimesse tirsdag 8. okt. 2019

    08.10.2019

    07:30 - 16:00

    Clarion Hotel Ernst

    Påmeldingsfrist: 23.09.19