B2B dag torsdag 15.september 2016

Vi starter med en god frokost før vi lar oss inspirere av en av Sveriges mest anerkjente foredragsholdene.

7 1/2 minutter med Gumpens Auto.

Etter dette starter vi med det som er hovedhensikten med dagen; møter mellom bedriften for å kjøpe og selge av hverandre.

Påmelding innen 1.sept. Når alle er påmeldt sender vi ut lister slik at dere kan booke møter med hverandre.

Vi starter kl. 0800 og holder på til 14.00 eller så lenge som dere ønsker. Denne dagen kan du også ta med andre fra bedriften, men husk at du som beslutningstager også må være med for at dette skal bli bra for alle!


Litt om dagens foredragsholder:

Göran Adlén har laget reklamer, vært creative director og arbeidet med mange kjente internasjonale varemerker. Siden 2002 har han gitt ut en årlig trendrapport. Göran har skrevet flere bøker, blant annet årets lederskapsbok i 2005, «Framtiden är inte vad den brukade vara». Göran er en entreprenør og skaper som elsker framtiden, kule kreative idéer og alt nytt som skjer. Göran sier at det bare finnes tre ord som er viktige om man skal lykkes: «Våga, Älska, Spring!»

Dette foredraget handler om hvordan man skal lykkes med den digitale kommunikasjonen. Hvordan de sosiale mediene kan brukes for å skape kommersiell framgang. Foredraget gir deg kunnskap om hvordan du skal bruke de ulike redskapene, og hvordan andre vellykkede bedrifter har av gjort det. Når du har hørt på dette foredraget, så forstår du hvorfor du aldri får bli digital sosial uten alltid og måtte være sosialt digital.
Velkommen!


  • B2B dag torsdag 15.september 2016

    15.09.2016

    08:00 - 14:00

    Clarion Hotel Ernst

    Påmeldingsfrist: 01.09.16