B2B-dagen 2017

Velkommen til B2B-dagen onsdag 13.september kl. 08:00 - 15:00.

Årets viktigste møte der vi har full fokus på å gjøre butikk med hverandre.

Vi starter med en god frokost før vi lar oss inspirere av Henrik Aase:

«Hvorfor gjør vi ikke det vi vet vi burde gjøre?»

- Henrik Aase, en ganske uvanlig foredragsholder.

Henrik er suveren når det gjelder å begeistre og inspirere sine tilhørere. Han har en svært humoristisk tilnærming og utpreget evne til å skape gjenkjennbare bilder av hverdagssituasjoner og de hindringene vi legger for oss selv. Han er hypokonder og ikke spesielt positiv selv, og dette har dannet noe av grunnlaget for en utradisjonell inspirasjonstilnærming. Tilhørerne får motivasjon som sitter i lenge. Henrik har siden 1998 holdt over 2000 foredrag, kurs- og utviklingsprogrammer for alle slags virksomheter i Norge og Sverige. Han er verken toppidrettsutøver eller kjendis, men har likevel klart å plassere seg i toppskiktet blant landets mest ettertraktede foredragsholdere i både næringsliv og offentlig sektor.

Etter dette begynner vi med det som er hovedhensikten med dagen; møter mellom bedriften for å kjøpe og selge av hverandre og utnytte hverandres nettverk på best mulig måte.

Påmelding innen 1.sept. Når alle er påmeldt sender vi ut lister slik at dere kan booke møter med hverandre.

Vi starter kl. 0800 og holder på til 15.00 eller så lenge som dere ønsker. Denne dagen kan du også ta med andre fra bedriften, men husk at du som beslutningstager også må være med for at dette skal bli bra for alle! 

Klikk på MELD DEG PÅ-knappen på høyre side og registrer de som skal være med!

Velkommen!

  • B2B-dagen 2017

    13.09.2017

    08:00 - 15:00

    Clarion Hotel Ernst

    Påmeldingsfrist: 01.09.17