BLI MEDLEM

Vil du og din bedrift være med i Norges mest spennende nettverk? Ønsker dere å styrke bedriftens lokale posisjon eller promotere dere i et nettverk med andre, kjente merkevarer på Sørlandet?

Ta kontakt for mer informasjon!

Laster skjema

B2B

HG-Bygg og Moelven Modus i samarbeid hos PWC på Fiskebrygga

HG-Bygg har, sammen med Moelven Modus, entreprisen på tømrer- og innredningsarbeider på lokalene til PWC på Fiskebrygga. Nok et spennende samarbeidsprosjekt mellom medlemmene i Nordic Arena Sør.

B2B

Lexus og Toyota signerer ny, langsiktig hovedsponsoravtale med Palmesus

Lexus og Toyota signerer ny, langsiktig hovedsponsoravtale med Palmesus. Her treffer både Lexus og Toyota kunder i relevante aldersgrupper. I tillegg er dette å være til stede innenfor musikk og kultur for Lexus sitt vedkommende en relevant posisjon som benyttes i de fleste av deres markeder. Fjorårets satsing på Lexus Lounge var en stor suksess og vi mener dette bidro vesentlig til oppmerksomheten som nå finnes rundt Lexus på Sørlandet. Vi har valgt å videreføre dette i en langsiktig avtale og vi ser frem til å videreutvikle dette samarbeidet sammen med Palmesus sier Jesper Elimar Krumm, ansvarlig for Lexus i Sørlandsparken.

Bildet: Ketil Børstein Stensrud i Palmesus og Geir Skogdalen i Toyota Sør.

Vi gleder oss til fortsettelsen og ikke minst til sommerens Lexus Lounge på Palmesus!

B2B

Lund Bedriftshelsetjeneste signerer nye kontrakter

KRV og ServicePartner 1 har valgt Lund Bedriftshelsetjeneste som ny leverandør av bedriftshelsetjeneste. Det betyr at Lund BHT blir en aktiv samarbeidspartner i virksomhetenes arbeid for å skape et godt arbeidsmiljø. Dette omfatter både det fysiske og det psykososiale arbeidsmiljøet.

Lund BHT takker for tilliten og ser fram til et konstruktivt samarbeid for å skape robuste og bærekraftige arbeidsmiljø hos våre nye samarbeidspartnere.

Lund BHT bytter også leverandør av renholdstjenester til ServicePartner1, så her er det B2B så det suser!

B2B

Bemanningsbyraaet og Servicepartner 1

Bemanningsbyraaet har i dag signert renholdsavtale med Servicepartner 1. Dette med bakgrunn i at begge er med i nettverket Nordic Arena Sør og ønsker å bruke hverandre👍 Her med daglig leder Rolf Michaelsen i Bemanningsbyraaet og salgssjef Svein-Yngve Tellefsen i Servicpartner 1. 

B2B

Samarbeid mellom medlemmene i nettverket.

Synkron Media og Lund Bedriftshelsetjeneste har startet å jobbe sammen. Her med daglige ledere Tone Thorstensen og Susan Reinhardtsen. 

80 av de ansatte i Seafront Group / Pentagon Freight Services har i januar vært på samling på The Bølgen & Moi Hotel.

Berg-Hansen har inngått en avtale med NorEngros Gustav Pedersen. 

Fædrelandsvennen og Scan Trade har samarbeidsprosjekter.

Og dette er bare noen få eksempler på samarbeid mellom våre medlemmer 🤝

B2B

Vellykket nettverkssamarbeid

"All business is local" sier markedssjef/leder for nyttekjøretøy, Morten Sogn.

Da Gumpens Auto Vest hadde jubileumsuke i september fikk alle kunder som kjøpte nyttekjøretøy i jubileumsuka en iPad Air 2 fra Pippin. Den ekstra gulroten bidro til 24 kontrakter på nye varebiler og 24 nettbrett fra butikken til Elin Krumm i Henrik Wergelandsgate.

Kundene ble også svært fornøyde da de fikk vite at iPad Air 2 var oppgradert fra 16GB til 32GB.

B2B

3 nye biler til Scantrade

Gumpens har levert 3 nye biler til Scantrade. Vi i Nordic Arena Sør er stolte og ydmyke over all tillit som vises hverandre i nettverket. Forretningene er et resultat av alt medlemmene skaper ved å være delaktige og bygge gode relasjoner.

B2B

Ny varebil til Synkron Media fra Toyota Sør

Toyota Sør gleder seg over å ha blitt valgt som leverandør av ny varebil til Synkron Media. Valget falt på den nye modell Proace, som er det rette valget for dem som vil få jobben gjort!

Susan Reinhardtsen fra Synkron Media gratuleres av Jesper Elimar Krumm hos Toyota Sør. Bilen er av samme type som selskapet vil få levert i januar 2017.
 

B2B

B2B dag med stor suksess for bedriftene i nettverket

Spennende foredrag og høy stemning når Nordic Arena sparket igang Business to Business dagen på Clarion Hotel Ernst 15.september.

Vi startet dagen med en god frokost på Clarion Hotel Ernst og et inspirerende foredrag med Göran Adlén. Göran Adlén har laget reklamer, vært creative director og arbeidet med mange kjente internasjonale varemerker. Et foredrag om trender, kommunikasjon, varemerker og lederskap.

Göran sier at det bare finnes tre ord som er viktige om man skal lykkes: «Våga, Älska, Spring.

Det ble en veldig bra møtedag for 47 bedrifter og 70 deltakere med møter mellom bedriftene fra kl. 10-15. Svært mange av bedriftene gjorde god forretning og booket enda flere møter denne dagen!

En av de større avtalene som er inngått i nettverket er en avtale om inkassosamarbeid mellom Color Line AS og Kredinor.  Vi gratulerer!

B2B

Nye kunder til SelectionPartner i 2014


Det er mange som får nye kunder gjennom nettverket. I 2014 har SelectionPartner blant andre rekruttert nye mennesker for LOS, Fædrelandsvennen, Næringsmegleren - og vært involvert i en delprosess med Scan Trade. Spennende med nettverk som virker:)

B2B

Henrik med ny bil fra Gumpens Auto Vest

Denne uken har Henrik Dahl Jahnsen fra Bølgen & Moi Ny-Hellesund kjøpe ny firmabil av Gumpens Auto Vest. En VW Caddy er ferdig dekorert og klar til varetraporter for Bølgen & Moi. Vi gratulerer Henrik med ny fin bil:)

B2B

Godt samarbeid mellom medlemmene.


Gumpen Gruppen og SATSELIXIA har inngått et samarbeid der ca 30 ansatte trener 2 ganger i uka i 7 uker. Alle testes før og etter på bevegelighet og styrke. I tillegg har de et eget opplegg for Terje (bildet) med PT trening og kostholdsveiledning. For Gumpen Gruppen gir dette forhåpentligvis nedgang i sykemeldinger, sosialt samvær, motivasjon og treningsglede. For SATSELIXIA betyr det god markedsføring med fornøyde ambassadører, økte inntekter via flere medlemmer og flere PT-timer. Og de personlige trenerene liker å bli utfordret og dette gir motivasjon og kunnskap som kan benyttes mot andre bedrifter. Også flere av våre andre medlemsbedrifter vurdere alternative opplegg.